tag:blogger.com,1999:blog-8481920896201401213.post2067748159132743610..comments2023-10-28T13:27:04.678+02:00Comments on Kuchnia od dwojga: Francuskie poduszeczki ze sprytnym farszemKuchniaOdDwojgahttp://www.blogger.com/profile/10765521127703794964noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8481920896201401213.post-24633181912410638532017-02-09T19:52:17.140+01:002017-02-09T19:52:17.140+01:00Czasami warto poeksperymentować z nowymi rzeczami ...Czasami warto poeksperymentować z nowymi rzeczami :) Pozdrawiamy!KuchniaOdDwojgahttps://www.blogger.com/profile/10765521127703794964noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8481920896201401213.post-89310055769009310152016-12-07T16:30:21.776+01:002016-12-07T16:30:21.776+01:00Zaufałam Wam w sprawie Gongbao, a że te paszteciki...Zaufałam Wam w sprawie Gongbao, a że te paszteciki rzuciły mi się w oko, postanowiłam zaufać Wam i z tym przepisem. Zrobiłam rosół i zrobiłam pasztetów z 1 rolki ciasta. Szczerze? Powątpiewałam, że mięso z rosołu, takie wygotowane może być dobre, ale jestem zaskoczona pozytywnie. Ciasteczka zniknęły migiem. Dobre - naprawdę dobre.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02385597741015924698noreply@blogger.com